Op een natuurlijke en passende manier afscheid nemen van een dierbare? La Fleuri maakt met natuurlijk veldbloemen bloemstukken en rouwboeketten. Doormiddel van een persoonlijk gesprek gaan we opzoek naar die bloem, kleur en vorm die bij de overledenen past. Misschien is dit een rouwboeket, een bloemstuk, strooibloemen of een bloemenmand. Doormiddel van jaren lang ervaring kan ik u hierbij helpen en begeleiden. Naast bloemwerk verzorgen wij ook het drukken van rouwlint voor aan de bloemen. Als bijzonder alternatief voor het gebruikelijke bloemstukken, heeft La Fleuri een bloemenmand vol veldbloemen.

De ‘Veldbloemen Rouwmand‘ is speciaal bedacht om gezamenlijk afscheid te nemen van een dierbare. Deze mand is gevuld met alle bloemen die de overleden persoon mooi vond of bijvoorbeeld een kleur die heel erg bij die persoon past. De mand kan gezamenlijk naar de plek van het afscheid gedragen worden. Bij binnenkomst of aan het einde van de dienst worden er bloemen uit de mand geplukt en op de kist of in het graf gelegd.

Hierdoor verfraait u samen de kist en/of het graf. Dit zorgt ervoor dat de bloemen een mooi geheel maken met de rest van de dag.

Rouwboeket is een mooi alternatief voor een rouwstuk. Het is een handgebonden eenzijdig boeket maar kan ook rondom gebonden worden. Ook deze keuze kan geheel naar wens worden uitgekozen; de bloemen, kleur, de vorm en of u een kaart/lint wilt toevoegen.